Vacature Jurist Bestuursrecht / Civiel recht

Narecht heeft op dit moment   een vacature voor een gedreven,  enthousiaste en ervaren  kandidaat die de functie jurist fulltime kan vervullen.

Wat doet Narecht?

Narecht is een juristenkantoor die de belangen van ondernemers behartigd en hen juridisch bijstaat. Bij Narecht zijn wij gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, zoals onder andere Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, etc. Narecht werkt naast juridisch bijstand op uurtarief, veelal met diverse pakketten voor het verlenen van juridisch hulp aan ondernemers, met onder andere gratis uren juridisch bijstand en gereduceerde uurtarieven. Al met al geheel in het voordeel van de ondernemer!

Functie & profiel

Als jurist Bestuursrecht/ Civielrecht, met ruimschoots ervaring in de praktijk, ben je toe aan de volgende stap in je juridische carrière. Je wilt je werkervaring in korte tijd uitbreiden en je wilt een sterke ontwikkeling doormaken in zowel het juridisch inhoudelijke werk als de juridische (persoonlijke) vaardigheden. Als jurist met ruime ervaring in het Bestuursrecht/ Civielrecht werk je graag zelfstandig, maar wel binnen een team van betrokken collega’s. Naast het kwaliteit in je werk vind je de balans tussen je werk en privé belangrijk.

Je profiel:

·         HBO+ werk- en denkniveau

·         Gedreven en enthousiast

·         Scherp analytisch inzicht en doelgericht

·         Minimaal 2/2,5 jaar juridisch relevante werkervaring

·         Ruime ervaring met Bestuursrecht en Civielrecht

·         Stressbestendig

·         Fulltime beschikbaar

Naast de dynamiek en interactie met je cliënten biedt Narecht je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in het projectmatig werken, procesmanagement en je vakgebied. Intervisie met je collega’s, trainingen, opleidingen en het actief meebouwen aan de ontwikkeling van de business unit behoren ook tot je dagelijkse routine.

Spreekt deze functie jou aan en denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan zowel jezelf als aan de groei van Narecht? Mail dan je motivatie inclusief je curriculum vitae naar recruitment@narecht.nl.